Blaklader is een Zweeds merk dat werkkleding ontwerpt en ontwikkelt. Want de technologie wordt op alle gebieden steeds beter en dus ook op het gebied van werkkleding. Blaklader staat voor duurzaamheid en veiligheid. Natuurlijk moet werkkleding veilig zijn, maar door ook duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben slaat Blaklader twee vliegen in een klap. De werkkleding is veilig en duurzaam tegelijk, dat zie je lang niet bij alle merken.

Hoe kan de werkkleding van Blaklader ook duurzaam zijn?

Duurzaamheid houdt in dat kleding extra lang mee gaat en geproduceerd wordt uit, onder andere, gerecyclede grondstoffen. Er hoeven dan geen nieuwe basisgrondstoffen te worden geproduceerd. Dat scheelt natuurlijk enorm voor het milieu en uiteindelijk ook voor je portemonnee. Blaklader werkt hier heel actief aan mee. Ze hebben uitgevonden dat gerecyclede materialen net zo goed gebruikt kunnen worden voor het maken en ontwikkelen van werkkleding en zelfs schoenen. Zo werk ook jij, door de kleding van Blaklader aan te schaffen, mee aan een beter milieu.

Comfort is belangrijk bij de werkkleding van Blaklader

Het is heel logisch dat werkkleding comfortabel moet zijn. Je loopt er per slot van rekening het grootste gedeelte van de week in. Als je broek dan niet lekker zit, duurt zo’n week best lang! Blaklader heeft een nieuwe soort stof ontwikkeld die lang mee gaat, oer sterk is en zeer comfortabel draagt. Het gaat om een soort jeans die wel vier keer sterker is dan de gewone spijkerbroek. Door er een soort stretch aan toe te voegen blijft deze werkbroek fijn zitten. Hoe vaak je ook op je knieĆ«n gaat zitten en weer op staat. Ook wanneer je op zoek bent naar goede werkschoenen of -laarzen kun je prima bij dit merk terecht.
Blaklader

Het wassen van werkkleding van Blaklader

Wanneer je aan het werk bent in je werkkleding, wil je natuurlijk dat je deze goed kunt wassen. Want na een dag werken hangt er misschien wel een bijzonder luchtje aan je pak. De werkkleding van Blaklader kan op hoge temperaturen gewassen worden. Zo krijg je, met het juiste wasmiddel, de meest hardnekkige vlekken weer uit je kleding. Doordat de jassen en broeken van dit merk ook gewoon in de droger kunnen, is het een kwestie van ‘s avonds wassen en ‘s ochtends weer schoon aan. En dat is, ook voor je collega’s fijn. Want als je de dag al stinkend of vies begint, wordt het nooit een fijne werkdag.